Salotų bokštas
Porcija – 276 kolorijos.
Ingridientai (2 porcijos)
1/4 supjaustyto baziliko
2 vidutinio dydžio pomidorai riekelėmis
1 arbatinis šaukštelis balzamiko acto
2 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
90 g lieso mozarela sūrio supjaustyto į 6 riekes
2 puodeliai arugula salotų
Pirmiausia pasiruošiame padažą – blenderiu susmulkiname baziliką, sumaišome alyvuogių aliejų, druską ir balzamiko actą.
Pomidorus supjaustome į tris riekes, tada suformuojame bokštą – dedame salotų, tada pomidoro ir mocarelos riekeles ir baigiame salotomis.
Skanaus!
Receptas iš skinny.com 

About Ilona-Eitnė

Eitnė – viena iš portalo eitne.lt autorių ir pagrindinė redaktorė. Dar ji – nuostabi mama ir sėkminga verslininkė su kalnu idėjų. Jai trūksta tik vieno – kokių 3 papildomų valandų paroje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *