Vištienos krūtinėlė su avokadų salsa

Prireiks:

2 vištienos krūtinėlių be kaulo, 2 šaukštų šviežios kalendros, 2,5 šaukšto citrinos sulčių, 1,5 šaukšto alyvuogių aliejaus, 1/4 šaukštelio druskos

Salsai:
1 puodelio slyvų, supjaustytų
2 šaukštų svogūnų, supjaustytų
2 šaukšeliai citrinos sulčių
1/4 šaukštelio druskos
1/8 šaukštelio juodųjų pipirų
1 smulkinto avokado

Paruošimas:

Sumaišykite kalendrą, citrinos sultis, druską ir aliejų ir paruoškite marinatą. Palikite pastovėti kelias minutes. Ištraukite mėsą iš marinato, likučius nušluostykite. Įkaitinkite griliaus keptuvę iki vidutinio karštumo ir iškepkite mėsą (kiekvieną pusę maždaug po 6 minutes).

Iš  salsos ingriedientų paruoškite salsą. Patiekite su vištiena.

Galite paruošti kartu ryžių su šafranu.

Skanaus.

Pagal myrecipe.com

About Ilona-Eitnė

Eitnė – viena iš portalo eitne.lt autorių ir pagrindinė redaktorė. Dar ji – nuostabi mama ir sėkminga verslininkė su kalnu idėjų. Jai trūksta tik vieno – kokių 3 papildomų valandų paroje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *